SOE PublishingLab gör sig redo inför den STORA LANSERINGEN!

SOE PublishingLab gör sig redo inför den STORA LANSERINGEN!

Den stora lanseringen av SOE PublishingLab närmar sig, där den kostnadsfria demon nu får sina sista designförbättringar och den nya användarhandboken redigeras.

SOE PublishingLab gör sig redo inför den STORA LANSERINGEN!

Vi är särskilt glada över de nya Augmented Reality-funktionerna som har integrerats på SOE PublishingLab. Det är verkligen DeepTech som generellt i samhället, liksom för vårt makerspace, kommer att ha en transformativ inverkan. Eftersom AR-tekniken bildar bron som förenar den digitala och verkliga världen till en.

Inför lanseringen av SOE PublishingLab erbjuder vi nu 10% rabatt för alla produkter i BiQStore när ni börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev. Prenumerera nedan för att få de senaste uppdateringarna om utvecklingen och lanseringen av SOE PublishingLab och för att prova Augmented Reality-funktioner bland många andra nyheter. (Om du redan är prenumerant får du 10% rabatterbjudande i nästa nyhetsbrev som publiceras nästa vecka.)
_____________________________________


Andra funktioner på SOE PublishingLab är ett gamificationsystem som är integrerat i alla interaktiva funktioner, som simuleringar, flervalsfrågor, hotspots, mikrospel och interaktiva videor etc. Dessa utforskande, engagerande, kompetens- och kunskapsutvecklingsfunktioner tar berättande, lärande, undervisning och underhållning in i en framtid där gränserna mellan den digitala och den verkliga världen raderas. Håll utkik! Det kommer att stå till ditt förfogande mycket snart …

Mer om interaQtive books