SOE PublishingLab gør klar til den STORE LANCERING!

SOE PublishingLab gør klar til den STORE LANCERING!

Den store lancering af SOE PublishingLab nærmer sig, hvor den gratis demo nu får sine sidste designforbedringer, og den nye brugervejledning redigeres.

SOE PublishingLab gør klar til den STORE LANCERING!

Vi er især begejstrede for de nye Augmented Reality-funktioner, der er blevet integreret på SOE PublishingLab. Det er virkelig DeepTech, der generelt i samfundet, såvel som for vores makerspace vil have en transformativ indvirkning. Da det danner broen, der forener den digitale og virkelige verden til en.

Som leder af lanceringen af SOE PublishingLab tilbyder vi nu 10% rabat på alle produkter i BiQStore, når du abonnerer på vores nyhedsbrev. Abonner nedenfor for at få de seneste opdateringer af udviklingen og lanceringen af SOE PublishingLab og for at prøve Augmented Reality-funktioner blandt andre nyheder. (Hvis du allerede er abonnent, får du 10% rabattilbuddet i det næste nyhedsbrev, der offentliggøres i næste uge.)
_____________________________________


Andre funktioner på SOE PublishingLab er et gamification-system, der er integreret i alle interaktive funktioner, såsom simuleringer, multiple choice, hotspots, mikrospil og interaktive videoer osv. Disse udforskende, engagerende, færdigheds- og vidensudviklingsfunktioner tager historiefortælling, læring, undervisning og underholdning ind i en fremtid, hvor grænserne mellem den digitale og den virkelige verden slettes. Bliv hængende! Det vil være parat meget snart …

More about interaQtive books