Warning: Undefined variable $force_rememberme in /NAS1/vhosts/LZ10836/elearningworld.net/public_www/wp-content/plugins/pwa-for-wp/admin/common-function.php on line 222
SOE PublishingLab KOSTNADSFRI DEMO lanseras nästa vecka
SOE PublishingLab KOSTNADSFRI DEMO lanseras nästa vecka

SOE PublishingLab KOSTNADSFRI DEMO lanseras nästa vecka

Nästa vecka lanserar vi en KOSTNADSFRI DEMO av SOE PublishingLab där du kan lära om och prova plattformen för att skapa interaktiva böcker. Demon inkluderar den interaQtiva boken Learning Design in Practice for Everybody av utvecklaren av SOE PublishingLab, LarsGöran Boström. Boken innehåller tre av fyra kapitel av den tryckta versionen av boken, och innehåller dessutom massor av interaktiva funktioner för att lära och testa. Kapitel 4 i den tryckta boken har förvandlats till en praktisk och bästa praxis interaktiv guide för hur man skapar interaktiva böcker, inklusive att prova det på plattformen.

SOE PublishingLab KOSTNADSFRI DEMO lanseras nästa veckaNästa steg för dig efter att ha avslutat demon är att registrera ett gratis testkonto för att börja utveckla din interaktiva bok. Det kostnadsfria testkontot kan vara antingen ett personligt konto eller ett organisationskonto. Eller så kan du registrera dig på en av våra temabaserade community-sajter där författare som skriver och skapar om samma ämne arbetar med sina interaktiva böcker och sedan säljer dem.

Formaten för de interaktiva böckerna är:

  • Enkel layout
  • Avancerad layout
  • Community-webbplatser för interaktiva böcker (enkel layout)
  • Interaktiva funktioner för tryckta böcker (avancerad layout)

Mer information är på väg och vid lanseringen av SOE PublishingLab DEMO kommer vi att vara tillgängliga för att chatta och ge support i realtid. Den 19 november befinner vi på Kronobergs Bokmässa i Växjö för att informera om plattformen samt erbjuda våra böcker. Vi vill väldigt gärna träffa dig om du befinner dig i trakten av Växjö.