SOE PublishingLab

Det ultimata utvecklingsverktyget för Interaktiva Böcker

SOE PUBLISHINGLAB ÄR DET ULTIMATA UTVECKLINGSVERKTYGET FÖR INTERAKTIVA BÖCKER

Här är några av fördelarna med att använda ett SOE PublishingLab för att utveckla interaktiva böcker.

1. Tillgång till den senaste tekniken: Genom att använda SOE PublishingLab för utveckling av interaktiva böcker kan författare få tillgång till den senaste tekniken och verktygen för att skapa engagerande upplevelser för sina läsare. Detta inkluderar användningen av augmented reality, gamification och mer. Med hjälp av dessa verktyg kan författare skapa uppslukande upplevelser som kommer att hålla läsarna engagerade och underhållna.

2. Professionellt stöd: När författare använder SOE PublishingLab för att utveckla interaktiva böcker kan de få professionellt stöd från erfarna utvecklare och designers. Detta kan hjälpa författare att skapa bästa möjliga upplevelse för sina läsare. Utvecklarna och formgivarna kan ge feedback och råd om hur man gör boken mer engagerande och interaktiv.

3. Kostnadseffektivt: Att använda SOE PublishingLab för utveckling av interaktiva böcker är kostnadseffektivt. Kostnaden för att anlita en professionell utvecklare eller designer är ofta dyr, men genom att använda SOE PublishingLab sparar författare pengar. Labbet kan tillhandahålla de nödvändiga verktygen och resurserna för att skapa en engagerande upplevelse för läsarna utan större kostnader. Och efter att den interaktiva boken har publicerats kan du författare tjäna pengar genom försäljning i vårt integrerade försäljningssystem och få utbetalningen i samma minut som en kund har avslutat sitt köp via PayPal.

4. Tidsbesparande: Genom att använda SOE PublishingLab för utveckling av interaktiva böcker kan författare spara tid. Labbet tillhandahåller nödvändiga verktyg och resurser för att snabbt och effektivt skapa en engagerande upplevelse för läsarna. Detta kan hjälpa författare att fokusera på andra aspekter av sin bok, som berättelsen och karaktärerna.

SOE PublishingLab är ett makerspace för utveckling av interaktiva böcker där den huvudsaklig målgrupperna är författare, förlag, lärare och utbildningsorganisationer. Funktionerna på plattformen präglas av flexibilitet, mångsidighet och avancerad teknik som inte kräver några programmeringskunskaper och mycket enkelt att använda. Användaren kan på så sätt helt fokusera på att förstärka sina stories och annat innehåll med olika former av interaktivitet.  Det finns tre olika grundformer av boklayout där valet i huvudsak beror på om boken mestadels är baserad på text, multimedia eller interaktiva funktioner, samt att det finns vissa designmässiga skillnader. Det finns även möjlighet att kombinera de olika boklayouterna på olika sätt.

Det ultimata utvecklingsverktyget för Interaktiva Böcker
Klicka i kolumnen till höger för att se detaljerade videos om de olika kategorierna av interaktiva böcker.

Interaktiva funktioner för utveckling av interaktiva böcker

Några exempel på interaktiva funktioner som finns tillgängliga på plattformen är:

+Gamification

+AIStoryteller som läser boktexter på ett stort antal språk inklusive svenska (AI-baserad)
+Avancerad flersvarsfrågemodul
+Hotspots
+Tidslinjer med integration för Twitter, YouTube, Flickr, Vimeo, Google Maps och SoundCloud.

+Multimedia
+Augmented Reality funktioner

Sammanlagt finns det 30 grundfunktioner för interaktivitet och en myriad av kombinationsmöjligheter.

Publiceringsformaten är progressiva interaktiva böcker för datorer och mobila enheter, nedladdningsbara interaktiva böcker Android och iOS, liksom onlineböcker.

Målgrupper

kreativ zon för lärare, utbildningsorganisationer, författare och förlag

MER OM FUNKTIONERNA i INTERAKTIVA BÖCKER och andra detaljer, inklusive presentationsvideo om arbetsprocessen i ett projekt

MER OM FUNKTIONERNA i INTERAKTIVA BÖCKER och andra detaljer, inklusive presentationsvideo om arbetsprocessen i ett projekt Klicka för MER INFORMATION

Mer information kommer inom kort och möjligheten att testa … Kontakta oss gärna med frågor nedan.

Intresserad? Kontakta oss gärna nedan!


Comments are closed.