SOE PublishingLab

Vår mission – Göra boken till en interaktiv upplevelse

 

Manifest för att göra boken till en interaktiv upplevelse

SOE PublishingLab är en digital publiceringsplattform som hjälper författare att skapa, publicera och distribuera sitt arbete. Vår mission är att ge författare möjlighet att publicera sina berättelser och kunskaper till världen i immersiva och interaktiva upplevelser. Arbetssättet är kollaborativt designtänkande. Där kärnan i arbetsprocessen är att författaren samarbetar med andra intressenter och teknik för att producera en exklusiv och uppslukande bok.

Vår mission - Göra boken till en interaktiv upplevelse

Förlagsbranschen genomgår en stor förändring och SOE PublishingLab ligger i framkant. Genom att utnyttja teknikens kraft revolutionerar SOE PublishingLab hur böcker publiceras, distribueras och konsumeras. Genom att integrera bokformatets enkelhet med gamification, simuleringar och senare i metaverse och artificiell intelligens, samtidigt som man överbryggar gapet mellan den verkliga och den digitala världen med Augmented Reality-teknik.

Kärnan i SOE PublishingLabs mission är idén att böcker ska vara tillgängliga för alla, oavsett var de befinner sig eller ekonomiska medel. Och samtidigt använda den senaste tekniken för att förbättra läsarens upplevelse, för att göra lärande mer effektivt och engagerande, och berättande mer engagerande.

För det ändamålet har SOE PublishingLab utvecklat en plattform som gör det möjligt för författare att själv publicera sina verk, eller samarbeta med förlag eller andra intressenter för att göra sitt arbete tillgängligt för läsare runt om i världen. Den här plattformen drivs av en uppsättning verktyg som gör det enkelt för författare att skapa, formatera och distribuera sina böcker, på egen hand eller i samarbete.

Förutom att göra böcker mer tillgängliga, gör SOE PublishingLab dem också mer prisvärda. Genom att dra nytta av teknikens kraft kan SOE PublishingLab minska kostnaderna för publicering och distribution, göra böcker mer överkomliga och leverera mer värde till läsarna.

Slutligen gör SOE PublishingLab också böcker mer interaktiva. Genom att använda Augmented Reality och andra teknologier gör SOE PublishingLab böcker levande. Läsare kan nu uppleva böcker på ett helt nytt sätt, med interaktiva element som gör läsupplevelsen mer engagerande och uppslukande.

SOE PublishingLab förändrar förlagsbranschen på ett antal sätt. Genom att göra böcker mer tillgängliga, prisvärda och interaktiva hjälper SOE PublishingLab till att skapa ett mer levande och mångsidigt publiceringslandskap. Detta är en förvandling som säkerligen kommer att gynna både författare och läsare.

Vår mission är att erbjuda verktyg för nästa generations eböcker med interaktiva funktioner för att öka motivation och engagemang hos användaren/ läsaren. Syftet med interaQtive books är att de ska vara källa för  inspiration, instruktion och lärande. Där läsaren hela tiden sätts i centrum för berättelsen och innehållet. Vi kallar det integrerad storytelling i bokens tidlösa grundformat.integrerad storytelling i bokens grundformat

Klicka här för mer information om SOE PublishingLAB

Klicka för mer information om boken Learning Design in Practice for Everybody


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

eLearningworld Nyhetsbrev – Samhällsnära berättande & interaktiva böcker

Det innehåller allmänna nyheter om modernt lärande, litteratur och en interaktiv tävling med priser.

Nyhetsbrevet innehåller även det senaste om utvecklingen på och av SOE PublishingLab där man kan skapa nästa generations eböcker, interaQtive Books och andra nyheter från eLearningworld Europe AB. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.
_____________________________________