En bog med stor betydning for læreprocessen

En bog med stor betydning for læreprocessen

Alle bøger indeholder nogle men forskellige former for læring. Men en traditionel bog, der er rettet mod at læse og se billeder, er ifølge nyere forskning ikke så effektiv til læreprocessen. Samtidig med at formatet i sig selv er glimrende til den åben læringsprocessen. Med dette i tankerne besluttede vi at optimere og dramatisk udvide indholdsmedieformerne i bogen. Nøgleordet for udviklingen er interaktivitet, se billedet nedenfor.

En bog med stor betydning for læreprocessen

Indvirkning på læreprocessen

Titlen på min første bog, der udkom i 2011, var “Læring for alle sanser” (kun på svensk), i dag er det meste indhold i bogen i høj grad forældet efter de ekstraordinære spring, som teknologien har taget, men konceptet består.  I denne ånd bør så mange sanser som muligt inddrages, når man lærer, hvor det at gøre, skabe og udføre er motoren, der får den nye viden til at forblive i hukommelsen. Her har den interaktive bog potentialet til at blive en fordybende fortælle- og læringsoplevelse. Alle brikkerne for at få det til at ske er der. Det er din kreativitet og ydeevne, der føjer brikkerne sammen efter din vision og manuskript til bogen.

Personal Makerspace eller Community Makerspace

SOE PublishingLab til at skabe interaktive bøger er nu klar til at møde sine brugere – forfattere, forlag og uddannelsesorganisationer – prøv det af på vores GRATIS Author Community Makerspace, brug den GRATIS DEMO til at lære at skabe interaktive bøger i et simuleret miljø og samtidig tid, lær om de nyeste trends indenfor læring design generelt, demoen er baseret på min bog Learning Design in Practice for Everybody. Når du beslutter dig for at oprette dine egne interaktive bøger, register dig til en FREE TRIAL, enten for et personligt makerspace eller et community makerspace (den første vil blive lanceret inden for de næste par dage.) Meget velkommen til at blive en del af SOE PublishingLab Community fra starten.

Modtag alle nyhederne ved at tilmelde dig vores gratis eLearningworld Nyhedsbrev

LarsGöran Boström
Grundlægger af eLearningworld Europe AB og udvikler af SOE PublishingLab

Free trial SOE PublishingLab Free Author Community Makerspace Free demo SOE PublishingLabinteraQtive books

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *