Warning: Undefined variable $force_rememberme in /NAS1/vhosts/LZ10836/elearningworld.net/public_www/wp-content/plugins/pwa-for-wp/admin/common-function.php on line 222
Det ultimate udviklingsværktøj til interaktive bøger
SOE PublishingLab

Det ultimate udviklingsværktøj til interaktive bøger

SOE PUBLISHINGLAB ER DET ULTIMATE UDVIKLINGSVÆRKTØJ TIL INTERAKTIVE BØGER

Her er nogle af fordelene ved at bruge SOE PublishingLab til udvikling af interaktive bøger.

1. Adgang til den nyeste teknologi: Ved at bruge SOE PublishingLab til udvikling af interaktive bøger kan forfattere få adgang til den nyeste teknologi og værktøjer til at skabe engagerende oplevelser for deres læsere. Dette inkluderer brugen af augmented reality, 3D-animation og mere. Ved hjælp af disse værktøjer kan forfattere skabe fordybende oplevelser, der vil holde læserne engageret og underholdt.

2. Professionel support: Når forfattere bruger SOE PublishingLab til udvikling af interaktive bøger, kan de få professionel støtte fra erfarne udviklere og designere. Dette kan hjælpe forfattere med at skabe den bedst mulige oplevelse for deres læsere. Udviklerne og designerne kan give feedback og råd om, hvordan man gør bogen mere engagerende og interaktiv.

3. Omkostningseffektiv: Brug af SOE PublishingLab til udvikling af interaktive bøger kan være omkostningseffektivt. Omkostningerne ved at ansætte en professionel udvikler eller designer kan være dyrt, men at bruge et laboratorium kan hjælpe forfattere med at spare penge. Laboratoriet kan give de nødvendige værktøjer og ressourcer til at skabe en engagerende oplevelse for læserne uden at bryde banken. Og efter at den interaktive bog er udgivet, kan du tjene penge på salg i vores integrerede salgssystem og modtage udbetalingen i det øjeblik, en kunde har afsluttet sit køb via PayPal.

4. Tidsbesparende: Ved at bruge SOE PublishingLab til udvikling af interaktive bøger kan forfattere spare tid. Laboratoriet giver de nødvendige værktøjer og ressourcer til at skabe en engagerende oplevelse for læserne hurtigt og effektivt. Dette kan hjælpe forfattere med at fokusere på andre aspekter af deres bog, såsom historien og karaktererne.

SOE PublishingLab er et makerspace, en kreativ zone, til udvikling af interaktive bøger. Hvor de vigtigste målgrupper er forfattere, forlag, lærere og uddannelsesorganisationer. Funktionerne på platformen er kendetegnet ved fleksibilitet, alsidighed og avanceret teknologi, der ikke kræver nogen programmeringsfærdigheder og er meget nemme at bruge. Brugeren kan helt fokusere på at styrke historier og andet indhold med forskellige former for interaktivitet. Der er tre grundlæggende former for boglayout. Hvor valget primært afhænger af, om bogen for det meste er baseret på tekst, multimedier eller interaktive funktioner, samt forskelle i design.

Det ultimate udviklingsværktøj til interaktive bøger

Funktioner til udvikling af interaktive bøger

Det er også muligt at kombinere forskellige boglayout på forskellige måder. Nedenfor følger eksempler på interaktive funktioner, der er tilgængelige på platformen:

+Gamification
+AIStoryteller – læsning bog-tekster på mange sprog (AI-baseret)
+ Avanceret multiple-choice-modul
+Hotspots
+Tidslinjer med integration for Twitter, YouTube, Flickr, Vimeo, Google Maps og SoundCloud.
+Multimedia
+Augmented Reality funktioner

I alt er der 30 hovedtræk for interaktivitet og en mangfoldighed af mulige kombinationer.

Udgivelsesformaterne er progressive interaktive bøger til alle former for enheder og OS, downloadable interaktive bøger til Android og iOS samt onlinebøger.

MERE OM FUNKTIONERNE I INTERAKTIVE BØGER og andre detaljer, herunder præsentationsvideo om arbejdsgangen for et projekt Klik for mere information

interaqtive books

Mere information vil blive offentliggjort snart, og muligheden for at prøve det … Kontakt os venligst med spørgsmål nedenfor:

Interesseret? Kontakt os venligst neden