Den næste generation af eBøger er her!

Den næste generation af eBøger er her!

Den næste generation af eBøger er her!Vi tilbyder tre trin til at lære at kende, administrere kreative projekter og skabe interaktive bøger – næste generation af eBøger. Et koncept, der fungerer perfekt både som digital bog eller i en trykt bog med interaktive funktioner.

 

 

Trin 1: Lær om projektledelse af interaktive bøger og læringsdesign i et simuleret læringsmiljø. Her lærer og øver du dig i at udvikle interaktive bøger og udvikle trykte bøger med interaktive funktioner.

Trin 2: Tilmeld dig gratis til Author Community Makerspace-webstedet for at prøve at skabe interaktive bøger, hvor kun det enkle layout er aktiveret. Det betyder, at du bruger funktionen Interactive Book i menuen Interactive Content, der inkluderer en brugervenlig grænseflade med masser af integrerede interaktive funktioner. På denne fællesskabsside kan du ikke udgive din bog uden for fællesskabet og ikke sælge den, men du kan nemt kopiere din bog til en Premium-konto, når du vil. Du kan vælge mellem forskellige Premium-kontomuligheder: Personal Makerspace, Temabaseret Community Makerspace snart og snart også Makerspace til din organisation.

Trin 3: Du kan tilmelde dig en gratis prøvekonto og begynde at udvikle din egen interaktive bog. På dette stadie er der to muligheder, du kan tilmelde dig enten en fællesskabskonto, hvis din bog handler om et emne, der er relateret til et af vores voksende antal fællesskaber, eller du kan foreslå, at vi starter en. De første community-sites vil være tilgængelige i januar 2023. Det andet alternativ er en personlig konto med dit eget makerspace, og det tredje er et makerspace for din organisation, der vil blive lanceret i februar 2023.

skabe interaktive bøger

 

Sign up for our Newsletter

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook