SOE PublishingLab

SOE PublishingLab – udvikling af interaktive bøger

SOE PublishingLab - udvikling af interaktive bøgerSOE PublishingLab er et makerspace, en kreativ zone, til udvikling af interaktive bøger. Hvor de vigtigste målgrupper er forfattere, forlag, lærere og uddannelsesorganisationer. Funktionerne på platformen er kendetegnet ved fleksibilitet, alsidighed og avanceret teknologi, der ikke kræver nogen programmeringsfærdigheder og er meget nemme at bruge. Brugeren kan helt fokusere på at styrke historier og andet indhold med forskellige former for interaktivitet. Der er tre grundlæggende former for boglayout. Hvor valget primært afhænger af, om bogen for det meste er baseret på tekst, multimedier eller interaktive funktioner, samt forskelle i design.

Funktioner til udvikling af interaktive bøger

Det er også muligt at kombinere forskellige boglayout på forskellige måder. Nedenfor følger eksempler på interaktive funktioner, der er tilgængelige på platformen:

+Gamification
+AIStoryteller – læsning bog-tekster på mange sprog (AI-baseret)
+ Avanceret multiple-choice-modul
+Hotspots
+Tidslinjer med integration for Twitter, YouTube, Flickr, Vimeo, Google Maps og SoundCloud.
+Multimedia
+Augmented Reality funktioner

I alt er der 30 hovedtræk for interaktivitet og en mangfoldighed af mulige kombinationer.

Udgivelsesformaterne er progressive interaktive bøger til alle former for enheder og OS, downloadable interaktive bøger til Android og iOS samt onlinebøger.

MERE OM FUNKTIONERNE I INTERAKTIVE BØGER og andre detaljer, herunder præsentationsvideo om arbejdsgangen for et projekt Klik for mere information

OM STORYTELLER ON DEMAND MERE INFORMATION

Storyteller On demand

Mere information vil blive offentliggjort snart, og muligheden for at prøve det … Kontakt os venligst med spørgsmål nedenfor:

Interesseret? Kontakt os venligst neden