Warning: Undefined variable $force_rememberme in /NAS1/vhosts/LZ10836/elearningworld.net/public_www/wp-content/plugins/pwa-for-wp/admin/common-function.php on line 222
SOE PublishingLabs GRATIS DEMO lanceres i næste uge
SOE PublishingLabs GRATIS DEMO lanceres i næste uge

SOE PublishingLabs GRATIS DEMO lanceres i næste uge

I næste uge lancerer vi den GRATIS DEMO af SOE PublishingLab, hvor du kan lære om og afprøve platformen for interaktive bøger. Demoen inkluderer den interaQtive bog Learning Design in Practice for Everybody af udvikleren af ​​SOE PublishingLab, LarsGoran Bostrom. Bogen indeholder tre ud af fire kapitler af den trykte version af bogen, og derudover indeholder den masser af interaktive funktioner til læring og afprøvning. Kapitel 4 i den trykte bog er blevet omdannet til en praktisk og best practice interaktiv guide til, hvordan man skaber interaktive bøger, herunder at prøve det af på platformen.

SOE PublishingLabs GRATIS DEMO lanceres i næste ugeDet næste trin for dig efter at have afsluttet demoen er at registrere en gratis prøvekonto for at begynde at udvikle din interaktive bog. Den gratis prøvekonto kan være til enten en personlig konto eller en organisationskonto. Eller du kan registrere dig på et af vores temabaserede community-sites, hvor forfattere, der skriver og skaber om samme emne, arbejder med deres interaktive bøger og derefter sælger dem.

Formaterne for de interaktive bøger er:

  • Enkelt layout
  • Avanceret layout
  • Fællesskabswebsteder for interaktive bøger (simpelt layout)
  • Interaktive funktioner til trykte bøger (avanceret layout)

Mere information er på vej, og ved lanceringen af ​​SOE PublishingLab DEMO vil vi være tilgængelige for chat og support i realtid. Den 19. november deltager vi på Kronoberg Bogmesse i Växjö for at informere om platformen samt tilbyde vores bøger. Vi vil meget gerne møde dig, hvis du er i nærheden af ​​Växjö.