SOE för att utveckla interaQtive books

Storyteller on eLearningworld – SOE – för att utveckla interaQtive books


SOE – Tjänster, licenser och målgrupper

eLearningworld on Demand logo

Klicka för mer information

eLearningworld makeIT logo

MakeIT gör det möjligt för vem som helst att skapa interaQtive books! Vi planerar att lansera en Kickstarterkampanj för att slutföra arbetet med den öppna versionen av plattformen i början av 2019.

PublishingLab är en anpassad version för utbildningsorganisationer och förlag. Lanseringen kommer att ske i slutet av 2018. Vi håller nu på att sluttestar PublishingLab inför lanseringen! Klicka på bilden för mer information. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Böcker om Learning Design


Learning Design in Practice for Everybody printed coverLearning Design in Practice for Everybody ebook coverDet kommer också under året publiceras böcker som t ex Learning Design in Practice for Everybody (ute nu!) för inspiration och med handfasta tips för ditt interaktiva bokprojekt och lärande och inspiration i allmänhet.

 


 

Lärande Design – Kodningens Pedagogik & Media Kompetens

 

Lärande Design – Kodningens Pedagogik & Media Kompetens

interaQtive Books som lanseras under hösten 2018!

 


interaQtive Books logo

Comments are closed.

  • Företagsnyheter från eLearningworld Europe AB

  • Nyhetsbrev

    Det innehåller allmänna nyheter om modernt lärande med interaktiva böcker, litteratur och en interaktiv tävling med priser. Nyhetsbrevet innehåller även det senaste om utvecklingen på och av Storyteller On eLearningworld där man kan skapa nästa generations eböcker, interaQtive Books. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.