Nästa generations eBöcker är här!

Nästa generations eBöcker är här!

Nästa generations eBöcker är här!Vi erbjuder tre steg för att lära känna, hantera kreativa projekt i allmänhet och skapa interaktiva böcker – nästa generations eböcker. Ett koncept som fungerar perfekt både som en digital bok eller i tryckta böcker med interaktiva funktioner.

Kostnadsfri demo SOE PublishingLab

 

 

Steg 1: Lär dig om projektledning av interaktiva böcker och lärande design i en simulerad lärmiljö. Här lär du dig och övar på att utveckla interaktiva böcker och tryckta böcker med interaktiva funktioner.

Kostnadsfritt författarcommunity SOE PublishingLabSteg 2: Registrera dig kostnadsfritt för Author Community Makersoace-webbplatsen för att prova på att skapa interaktiva böcker där endast den enkla layouten är aktiverad. Det betyder att du använder funktionen Interactive Book i menyn Interactive Content som inkluderar ett lättanvänt gränssnitt med massor av integrerade interaktiva funktioner. På den här communitywebbplatsen kan du inte publicera din bok utanför gemenskapen och inte sälja den, men du kan enkelt kopiera din bok till ett premiumkonto när du vill. Du kan välja mellan olika Premiumkontoalternativ: Personligt Makerspace, Temabaserat Community Makerspace inom kort och snart även Makerspace för din Organisation.

SOE PublishingLab ProvperiodSteg 3: Du kan registrera dig för ett kostnadsfritt testkonto och börja utveckla din egen interaktiva bok. I det här skedet finns det två alternativ, du kan registrera dig för antingen ett community-konto, om din bok handlar om ett ämne som är relaterat till en av våra ämnescommunitys eller så kan du föreslå att vi startar ett. De första communitysajterna kommer att finnas tillgängliga i januari 2023. Det andra alternativet är ett personligt konto med ditt eget makerspace, och det tredje är ett makerspace för din organisation som kommer att lanseras i februari 2023.

interaktiva böcker

Sign up for our Newsletter

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook