Interaktiv Livslang Læring – En bog med betydelig indflydelse Del 2

Interaktiv Livslang Læring – En bog med betydelig indflydelse Del 2

Med integrerede funktioner som fuld multimediedækning inklusive interaktiv video, alt fra simple sand-og-falsk-spørgsmål til fuldt fungerende simuleringer samt gamification og AR, gør dette interaktive bøger til et generelt fordybende og integreret format til interaktiv livslang læring og historiefortælling. Som du kan se i pyramiden nedenfor, starter den interaktive bogs kraft, hvor de traditionelle bogformater slutter. Selvom de er ret sigende, har de traditionelle formater en passiv top-down tilgang, når en interaktiv bog har en mere aktiv bottom-up tilgang.

Interaktiv Livslang Læring - En bog med betydelig indflydelse Del 2

I et læringsperspektiv, som du kan se ovenfor, er det indlysende, at jo mere interaktivitet, jo mere bliver i hukommelsen. I et livslang læringsperspektiv gør dette mulighederne med en interaktiv bog virkelig styrkende for læringsprocessen såvel som historiefortælling. Samtidig med at du bevarer kraften i bogens eksklusive muligheder. Alle brikkerne for at få det til at ske er der. For at lære mere om dette, gå venligst til vores gratis demo, som tilbyder et simuleret miljø til generelt at forbedre dine læringsdesignfærdigheder og skabe interaktive bøger.

Dette skal også ses i lyset af, at tabte er de dage, hvor livslang beskæftigelse var en mulighed at drømme om for de unge, der forlod skolen til arbejdslivet. Det var en industrisamfundsrealitet og -mulighed, som ikke eksisterer i det digitale samfund. I dag er den skæbnebestemte vej til livslang beskæftigelse blevet slettet til fordel for livslang læring. I denne ånd skal de dele af videnlevering, som det formelle industrisamfunds skolesystem producerede, transformeres til læringskausalitet og mere favorisere læring i praksis. Interaktive bøger er et af de værktøjer, der kan bane vejen for en sådan udvikling.

More about Interactive Lifelong Learning

Lifelong Learning opportunities in a digital society

LifeLong Learning Challenge and Foundation

interaQtive books

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *